Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Deze week staat in het teken van het proefdraaien. Werken alle machines? Is het Verslokaal goed ingericht? Is de logistiek goed. Donderdag 11 april kwamen de eerste varkens aan en is de eerste snit gezet. In de fotoreportage een kleine impressie van de gehele inrichting en de aankomst van de eerste varkens.