Verslokaal

We gaan de uitdaging aan…

Medio april gaan we van start met het uitsnijden van varkensvlees.

Na vele vergaderingen en zorgvuldige afwegingen hebben we de beslissing genomen. Medio april openen we ons eigen “vers-lokaal” om zelf het varkensvlees uit te gaan snijden. Deze keuze is gemaakt om een constante, dagverse kwaliteit te kunnen waarborgen. We streven ernaar jullie wekelijks op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing door nieuwe foto’s te delen. Klik op de plattegrond om ons elke week te volgen tijdens de werkzaamheden.

“Save the date”; op 9 en 10 juni houden we de opening van ons vers-lokaal met daarbij een kleine huisbeurs zoals u van ons gewend bent. U bent dan van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid met ons te vieren.

Dinsdagmorgen stond er al vroeg aan vrachtwagen te lossen met alle machines welke we straks nodig hebben om al het varkensvlees op de juiste manier af te leveren bij de klant. Op de foto's zal het niet voor iedereen duidelijk zijn wat is het, maar het betreft een vliesmachine, vacuümvuller, reepjessnijder en een zwoerdmachine. Wanneer de machines op de plek staan zullen we dit met jullie delen.